Об’єднуємо зусилля заради досягнення стандартів демократії, верховенства права та належного урядування в Україні.

Ми у соціальних мережах

Об’єднуємо зусилля заради досягнення стандартів демократії, верховенства права та належного урядування в Україні.

Ми у соціальних мережах

Політика конфіденційності та умови використання даних

Цей документ описує політику конфіденційності та умови використання (далі – «Умови») персональних даних користувачів порталу UPLAN (https://uplan.org.ua/) (далі – «Сайт»). У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та яким чином може використовуватися і надаватися ця інформація.

Просимо всіх відвідувачів Сайту уважно прочитати наступні Умови.

Відвідуючи і використовуючи цей Сайт, ви погоджуєтесь із цими Умовами, та надаєте дозвіл на використання ваших персональних даних на законних засадах. Якщо ви не згодні з цими Умовами, просимо залишити цей Сайт та не користуватися ним.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті. Після заповнення форми на отримання новин, а також форми зворотного зв’язку чи інших форм, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку своїх персональних та контактних даних адміністрацією та власниками Сайту. В базах даних Сайту може зберігатися інформація про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

Персональні дані відвідувачів Сайту використовуються виключно з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, зокрема для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу».

Персональні дані відвідувачів Сайту можуть зберігатися протягом необмеженого терміну, а також передаватись на збереження та обробку третім сторонам.

На Сайті може фіксуватися доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих під час сесії. При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їхній запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їхніми пристроями.

За допомогою системи Google Analytics та інших програмних рішень може збиратися статистика про відвідування Сайту: сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформація, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту тощо.

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Факт надання посилання на зовнішній ресурс не означає, що адміністрація схвалює викладені на ньому матеріали та поділяє позицію авторів цих матеріалів, також не гарантує достовірності розміщеної там інформації, не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів.

Захист персональних даних

Ми вживаємо відповідних заходів безпеки зі збору, зберігання й обробки зібраних даних для їхнього захисту від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення вашої особистої інформації (ім’я користувача, пароль, інформація про транзакції й дані, що зберігаються на нашому Сайті). Ми можемо надавати загальні демографічні дані, не пов’язані з особистою інформацією, нашим партнерами та рекламодавцям для цілей, описаних вище. Ми можемо залучати сторонніх постачальників послуг і ділитися з ними інформацією для управління Сайтом і ведення діяльності від нашого імені – проведення sms та e-mail розсилок.

Персональні дані, отримані на Сайті, не продаються, не передаються та не розголошуються, третім сторонам без попередньої згоди користувачів. Дані може бути розкрито лише у випадках визначених чинним законодавством України.

За потреби чи бажання користувача передбачено функціонал видалення всієї персональної інформації цього користувача Сайту.

Обмеження використання

Всі веб-продукти, послуги, інформація, матеріали, дані, зображення, графіка, звукове оформлення та інші компоненти Сайту (надалі – «Контент») захищені авторськими правами та належать або контролюються Центром політико-правових реформ, якщо не вказано інше. Будь-яке несанкціоноване використання Контенту Сайту може порушувати авторські права, товарні знаки та інші закони і права інтелектуальної власності Центру політико-правових реформ або третіх сторін.

Зміни в політиці конфіденційності

Адміністрація Сайту залишає за собою право на власний розсуд оновлювати ці Умови в будь-який час без попереднього повідомлення. Усі зміни до цих Умов набувають чинності з моменту їх публікації. Продовження використання Сайту після внесення будь-яких змін або модифікацій означає прийняття відвідувачами таких змін. Ми радимо відвідувачам Сайту регулярно перевіряти цю сторінку для того, щоб відстежувати зміни. Використовуючи Сайт, ви погоджуєтеся з прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з Політикою конфіденційності та змінами в ній.