Об’єднуємо зусилля заради досягнення стандартів демократії, верховенства права та належного урядування в Україні.

Ми у соціальних мережах

Об’єднуємо зусилля заради досягнення стандартів демократії, верховенства права та належного урядування в Україні.

Ми у соціальних мережах
Поширити:
Коментарі:

Надавачі адмінпослуг отримають джерело оперативної інформації для роботи під час війни

Вер / 22
29

Війна зумовила турбулентність у сфері адмінпослуг. Уряд практично один за одним приймає нормативно-правові акти, що змінюють порядок надання адмінпослуг або ж впроваджують нові послуги в умовах воєнного стану.

Це справжній виклик для працівників ЦНАП/УСЗН та іншої професійної спільноти. Адже вимагає швидко пристосовуватися до нових правил роботи й часто в екстремальних умовах — у прифронтових  громадах і під загрозою ракетних обстрілів.

За таких умов професійній спільноті важливо мати надійне джерело інформації, яке оперативно повідомляє про основні зміни у відповідній державній політиці й допомагає впроваджувати їх у практичній діяльності. Саме такий ресурс створює Центр політико-правових реформ у межах імплементації проєкту «Полегшення доступу до адміністративних послуг та підвищення їх якості в умовах війни в Україні», що фінансується DT Institute.

Запрошуємо долучатися до фейсбук-сторінки та телеграм-каналу «Фронт адмінпослуг: головне», щоб першими дізнаватися про найгарячіші та найактуальніші новини!

Простою й доступною мовою дізнавайтеся про нововведення у державній політиці щодо адмінпослуг, які ініціюють Уряд та профільні міністерства! Залишайтеся в курсі усіх нових офіційних документів, їхнього змісту, суті, експертних оцінок та рекомендацій!

«Фронт адмінпослуг: головне» — для працівників ЦНАП, УСЗН та інших надавачів адміністративних послуг, представників громадськості, які цікавляться сферою адмінпослуг!

Версія для друку

коментарі